Altijd de juiste mensen om de klus te klaren

Maximale ontzorging

Kiest u ervoor uw tuin door Studio DURF te laten realiseren, dan bent u gegarandeerd van maximale ontzorging. Wij kunnen het werk verrichten, maar werken ook samen met de beste hoveniersbedrijven. Bij grote tuinen of zeer gespecialiseerde opdrachten zorgen wij voor de juiste mensen om de klus te klaren. In alle gevallen blijven wij het aanspreekpunt. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.  

Van aanleg tot styling

Kleine of grote tuin, dakterras of de styling van uw binnentuin: Studio DURF verzorgt het allemaal voor u. Het begint met een overzichtelijke transparante offerte, zodat het voor u duidelijk is wat er gaat gebeuren en hoe. Na uw opdrachtverlening gaan wij aan de slag. Vanaf het grondwerk, de aanleg van de bestrating tot en met de leveren en het aanbrengen van de verlichting en de beplanting. Ook bouwkundige werken voeren wij voor u uit. Een overkapping, schutting, schuur, op maat gemaakt speeltoestel, speelhuisjes en meubilair: wij ontwerpen en bouwen het voor u.

Particulier

Van ontwerp tot aanleg: alles kunt u uit handen geven aan ons. Wilt u zelf uw tuin aanleggen? Ook dan denken we graag  met u mee. Met een ontwerptekening op schaal en een materialen-en beplantingslijst is dat namelijk goed mogelijk. Ook kunnen wij u alle benodigde materialen leveren.

Bedrijven 

De afgelopen jaren weten meer bedrijven en instellingen de weg naar Studio Durf te vinden. De uitstraling en het visitekaartje van uw bedrijf begint namelijk al op de parkeerplaats en via het pad naar uw entree. Wij hebben diverse bedrijven mogen helpen met het versterken van hun identiteit en het creëren van de juiste sfeer voor hun bezoekers.Hoveniers

Wij werken graag samen met hoveniers. Door te profiteren van elkaars expertise, behalen we namelijk maximaal resultaat. Wij maken complete plannen, bestaande uit schets- en definitieve ontwerpen, beplantings -en verlichtingsplannen inclusief materialenlijst. Dit scheelt u aanzienlijk veel tijd in de avonduren, waardoor u zich echt op de aanleg kan concentreren.  

Meer lezen
De tuinen van Studio Durf zijn tuinen waarin je thuiskomt 

© Studiodurf Tuinarchitectuur