Studio-durf-tuinmeubulair

Tuinmeubilair op maat en sfeer

Tuinmeubilair 

Al lange tijd is de tuin het verlengde van de woonkamer. Een vloerkleed, hoekbank en de meest stoere bloempotten, ook voor de inrichting van uw tuin zijn de mogelijkheden tegenwoordig eindeloos. Om te zorgen dat u precies weet hoe u uw tuin optimaal kunt gebruiken, tekenen wij altijd al het meubilair in uw tuinontwerp in. Zo weet u welke tuinset, bloempot of buitenkeuken u waar kunt plaatsen in uw tuin en daarmee maximaal gebruik maakt van de ruimte. Naast adviseren, bedenken en intekenen kunnen wij ook al het meubilair en de accessoires leveren.

Op maat gemaakt

Van hout en staal maken wij de mooiste spullen voor in uw tuin, zoals een bank, tafel, plantenbak of buitenkeuken. Samen kijken we naar de tuin en vervolgens ontwerpen we precies dat wat u voor ogen heeft. Of we komen met een ontwerp dat u versteld zult doen staan.

Warmte in de tuin

Een haard of vuurschaal brengt niet alleen warmte, maar ook sfeer in uw tuin. Studio Durf levert tal van haarden en schalen, van groot en robuust tot sierlijk en ingetogen. Ideaal voor extra gezelligheid tijdens een lange zomeravond of juist voor extra warmte in het voor- of najaar.

De tuinen van Studio Durf zijn tuinen waarin je thuiskomt

© Studiodurf Tuinarchitectuur