Een tuin waarin je thuis komt, begint met een doordacht ontwerp

Een goed doordacht tuinontwerp is het basisingrediënt voor een smaakvolle tuin.

Het ontwerp van een tuin is vaak een sluitpost. Zonde! Juist door aan de voorkant te investeren, profiteer je aan de achterkant. Door van te voren goed na te denken over zaken als bloeitijd, gebruik, gewenste sfeer en onderhoudniveau, is de kans groot dat de tuin straks echt bij u past.

Totaalconcept

Studio DURF biedt zowel alleen ontwerp als uitvoering. Ook kunnen wij de complete inrichting van uw tuin verzorgen. Van meubilair en buitenkeuken tot plantenpotten en het wijnglas op tafel. Een totaalconcept dus. 

Respect voor de natuur

Studio DURF werkt met respect voor de natuur. Dat is terug te zien in al onze ontwerpen. We gebruiken zoveel mogelijk eerlijke materialen zoals hout, natuursteen, glas en beton. Daarbij letten wij erop dat deze materialen duurzaam worden geproduceerd.

Wij maken complete plannen, bestaande uit schets- en definitieve ontwerpen, beplantings- en verlichtingsplannen inclusief materialenlijst . Natuurlijk kunnen deze ook apart verzorgt worden.

Intake gesprek

Studio DURF komt altijd naar u toe. Onze kennismaking begint met een kijkje in uw huis. Daarin zien we tenslotte wie u bent. Vervolgens gaan we om tafel en onderzoeken we de wensen en mogelijkheden. Een leeftuin waarin kinderen kunnen spelen? Een bloeiende oase waarin u tot rust komt? Een spel van strakke lijnen en harmonie? Wat is het budget? Al deze vragen en nog veel meer komen aan bod tijdens de eerste kennismaking.

Ontwerp

Met al deze vragen gaan wij aan de slag en komen we met een doordacht en op maat gemaakt ontwerp. Daarbij kijken we naar eventuele bestaande elementen en nieuwe onderdelen in de tuin. U krijgt van ons een conceptontwerp opgeleverd, waarin ook een beplantings- en lichtplan opgenomen kan worden. Is het concept nog niet helemaal naar wens? Dan gaan net zo lang door totdat u en wij tevreden zijn.
 

Uitvoering

Kiest u ervoor zelf op pad te gaan met het ontwerp of besteedt u de hele uitvoering aan ons uit? Beide zijn mogelijk en over beide maken we heldere afspraken. Studio DURF werkt samen met de beste hoveniers uit de regio, maar steekt zelf ook graag handen in de aarde. Ook kunnen wij voor eventuele bouwvergunningen zorgen.


De tuinen van Studio Durf zijn tuinen waarin je thuiskomt

© Studiodurf Tuinarchitectuur