Wij werken graag met en voor hoveniers

Studio DURF werkt al jaren met de beste hoveniersbedrijven uit de regio. Daarbij ontwerpen wij tuinen, verzorgen de beplantings- en verlichtingsplannen en bereiden wij de offertes voor. Soms trekken we samen op in de uitvoering.

Werkwijze

Ook voor u als hovenier geldt maximale ontzorging. Vaak gaan wij mee naar het eerste gesprek met de klant. Hierna maken wij een plan op maat. Ons ontwerp bespreken wij eerst met u. Daarna presenteren we meestal samen het ontwerp aan de klant. Maar natuurlijk kunt u dat ook alleen doen. 

Vervolgens maken wij, indien gewenst, een beplantings- en een verlichtingsplan. Ook stellen wij een materialenlijst op en beschrijven wij puntsgewijs de aanlegwerkzaamheden. Zo ontstaat er een complete set, waarmee u als hovenier een overzichtelijke en transparante offerte kunt uitbrengen.  

Kortom, alle voorbereidende werkzaamheden kunt u aan ons overlaten. Zodat u zich kunt richten op de aanleg-en onderhoudprojecten.

Voordeel voor u, voordeel voor ons

De samenwerking werkt beide kanten op. Aanvragen voor een nieuwe tuin die direct bij ons terecht komen, voeren wij het liefst uit met de hoveniersbedrijven waar wij voor ontwerpen. Zo kunnen we gezamenlijk optrekken.

Extra handjes

Ook kunt u Studio DURF inhuren om de aanleg van een tuin samen aan te pakken. Zo weten we allebei dat de tuin, conform het ontwerpplan, wordt aangelegd.

De tuinen van Studio Durf zijn tuinen waarin je thuiskomt

© Studiodurf Tuinarchitectuur